Οι Void Droid γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους με μία συναυλία στο Gagarin 205


Void Droid 10-Year Anniversary Show.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου // Gagarin 205.

Πόρτες: 20:00

    ­
­     ­    ­
­Τα εισιτήρια προπώλησης κοστίζουν 10€ και πωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Ηλεκτρονική προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/music/10yvoiddroid
­

Κι όμως πέρασαν 10 χρόνια! 

Από τις πρώτες πρόβες στην Πάτρα, μέχρι την αξέχαστη συναυλία παρουσίασης του "Bipolar" σε ένα γεμάτο Fuzz Live Music Club, μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι για το heavy rock / metal κουαρτέτο των Void Droid, ένα όμως πράγμα δεν άλλαξε ποτέ: Η φιλία μεταξύ τους.


Οι Void Droid ανήκουν σε αυτή την -σπάνια πλέον- κατηγορία μπαντών που στέκεται περήφανη στο πέρασμα του χρόνου, με ίδιο και απαράλλακτο line-up, από τις δυσκολίες της ελληνικής πραγματικότητας στις όμορφες στιγμές παρέα με τον κόσμο που τους ακολουθεί και από τα σκονισμένα υπόγεια στις πιο θρυλικές μουσικές της χώρας. Η μουσική τους ποιότητα αδιαμφισβήτητη. Η συναυλιακή τους ενέργεια αδιαπραγμάτευτη. Το μέλλον δίχως άλλο τους ανήκει! 

...Μέχρι τότε όμως, κάνουν μια ωδή στο παρελθόν και το παρόν και γιορτάζουν τα 10 χρόνια ύπαρξής τους, στην Αθήνα, την πόλη στην οποία αγαπήθηκαν και "μεγάλωσαν" σαν συγκρότημα, σε μία μεγάλη συναυλία - ορόσημο, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στον ιστορικό χώρο του Gagarin 205.

Κι όμως πέρασαν 10 χρόνια!

Και θα είμαστε και πάλι εκεί!

18.11.22

Gagarin 205

Αθήνα

­
­Την συναυλία θα ανοίξει το folk prog metal quartet των Khirki, που τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά του, χάρη στην κυκλοφορία του εξαιρετικού album "Κτηνωδία", αλλά και των ισοπεδωτικών ζωντανών εμφανίσεων που ακολούθησαν.

Νεότερη Παλαιότερη