Πρόσκληση για την 7η Συνάντηση της Ψηφιακής Λέσχης Ανάγνωσης ΔΑΔΑ του ΣΠΕΚ 4/2/2023 στις 18:00


Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου/ΣΠΕΚ και η Ψηφιακή Λέσχη Ανάγνωσης Δ.Α.Δ.Α. σας προσκαλούν στην 7η Διαδικτυακή Συνάντηση της Δ.Α.Δ.Α., η οποία είναι αφιερωμένη στο δίγλωσσο ηλεκτρονικό παραμύθι της διακεκριμένης λογοτέχνιδας Κίκας Πουλχερίου με τίτλο “Το αληθινό τιγράκι”, που κυκλοφορεί ως eBook από τις εκδόσεις του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου και διατίθεται ελεύθερα και δωρεάν προς ανάγνωση και αξιοποίηση από την ψηφιακή βιβλιοθήκη του ΣΠΕΚ (www.cultural-association.org), το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023 στις 18:00 ώρα Ελλάδος. 

Διαβάζουμε το βιβλίο ΕΔΩ και συμμετέχουμε στη συνάντηση. Η τηλε-συνανάγνωση και ο διάλογος που θα ακολουθήσει θα λάβουν χώρα ψηφιακά με την εφαρμογή – υπηρεσία τηλεδιάσκεψης zoom. Στο ψηφιακό πάνελ μετέχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΠΕΚ που θα δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή. Για το ευρύ κοινό η συγκεκριμένη τηλε-συνανάγνωση θα προβάλλεται ζωντανά, διαδικτυακά μέσα από τη Σελίδα Facebook του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, καθώς και το Κανάλι του Συνδέσμου στο YouTube. Στη συνέχεια το πλήρες υλικό της συνάντησης θα δημοσιευθεί στον διεθνή διαδικτυακό κόμβο www.cultural-association.org. Περισσότερα διαβάζουμε εδώ...  Για το εργοβιογραφικό πορτρέτο της Κίκας Πουλχερίου στη βάση της ΣΠΕΚ ΠΑΙΔΕΙΑ ακολουθούμε την παρούσα υπερσύνδεση. Επικοινωνείτε μαζί μας για να λάβετε τη διεύθυνση σύνδεσης!

  "Η Απαγωγή" το νέο μυθιστόρημα της Μαρούλλας Πανάγου

Η «Απαγωγή» είναι µια τολµηρή ιστορία εσωτερικής αναζήτησης των ορίων της ηθικής, και της διαπλοκής αγάπης και έρωτα, κάτω από συνθήκες ασφυκτικού αποκλεισµού αλλά και καταιγιστικής δράσης. Η Καίτη και ο Ανδρέας, δύο άνθρωποι πληγωµένοι και ευάλωτοι, εγκλωβισµένοι σ’ ένα περιβάλλον που δεν ευνοεί τον έρωτα, θα ψάξουν να βρουν τον δικό τους βηµατισµό στη δηµιουργία µιας σχέσης εµπιστοσύνης και βαθιάς αγάπης. Η συγγραφέας αποτυπώνει ρεαλιστικά και ελκυστικά, τις διαστάσεις που µπορεί να λάβει ο έρωτας στη σύγχρονη πραγµατικότητα, µε τη χρήση των µέσω κοινωνικής δικτύωσης. Η κλασική ηθική προηγούμενων εποχών, στις σχέσεις των δύο φύλων, συγκρούεται µε την έλλειψη αναστολών και την παρορµητικότητα της ψηφιακής εποχής. Άραγε, θα αποδειχθεί µοιραία αυτή η σύγκρουση; ΕΔΩ Διαβάζουμε περισσότερα και κάνουμε το βιβλίο δικό μας.

    2023 ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΣΠΕΚ

Εκλεκτοί Αναγνώστες, Αγαπητοί Φίλοι, Αγαπητές Φίλες, Μέλη και Συνεργάτες του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου ΣΠΕΚ, σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές νέων μελών, αλλά και οι ανανεώσεις εγγραφών παλαιότερων μελών για το έτος 2023. Κόστος εγγραφής 20€. Επικοινωνείτε μαζί μας στο info@cultural-association.org Για το τρέχον έτος τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου απολαμβάνουν τα εξής προνόμια μεταξύ άλλων: 

-Ατομική Συνέντευξη στο Solomos Web Radio TV του ΣΠΕΚ

-Προνομιακή στήριξη στις έντυπες εκδόσεις τους με τον ΣΠΕΚ - Αρχύτας

-Συγχρηματοδότηση των ηλεκτρονικών τους εκδόσεων με τον ΣΠΕΚ, eBook / audiobook / videobook (κάλυψη έως 50%)

-Προώθηση των εικαστικών έργων τους, εργόχειρων κ.ο.κ. στην ηλεκτρονική γκαλερί "Books & Gifts Gallery"

-Συμμετοχή στη Λέσχη Ανάγνωσης Δ.Α.Δ.Α. του ΣΠΕΚ, πρώτη συνάντηση 04/2/2023 Αφιέρωμα στο έργο της Κίκας Πουλχερίου"

-Στήριξη των Βιβλιοπαρουσιάσεων και λοιπών πολιτιστικών εκδηλώσεών τους

-Δυνατότητα Αρθρογραφίας

-Συμμετοχή στην Πτέρυγα Νέων του ΣΠΕΚ

-Προσκλήσεις για Εκδηλώσεις του ΣΠΕΚ

-Βεβαίωση Εγγραφής - Πιστοποιητικό

και πολλά άλλα. "Ο Πολιτισμός, το όραμά μας, η διαδρομή μας"

SOLOMOS Web Radio TV 24 ώρες ζωντανά non stop στο www.cultural-association.org, podcast, videocast σε Facebook, Youtube, LinkedIn, Twitter. Ακολουθούν 2 επιλεγμένες εκπομπές: Γιώργος Φλώρος, Αιμίλιος Σολωμού.


 

Νεότερη Παλαιότερη