Thessaloniki KazandB events 17-19/3/2023

Η  KazandB παρουσιάζει:

Μετά από 3 χρόνια επιστροφή πάλι στο αγαπημένο μας μέρος.
ΜΥΛΟΣ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ


   Η Φωτεινή Βελεσιώτου κόντρα στους καιρούς που μας θέλουν αποξενωμένους κι απομακρυσμένους, μας προσκαλεί να θυμηθούμε πώς είναι να γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα.
Όπως τότε που μαζευόμασταν όλοι σε ένα σαλόνι για να αφεθούμε στους ήχους ενός βινυλίου.
Μ'ένα πρόγραμμα που τιμά το καλό λαϊκό τραγούδι, με κάποια τραγούδια σταθμούς της δισκογραφίας της αλλά κυρίως γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά άσματα που σφράγισαν ολόκληρες εποχές συνδέει το παρελθόν με το παρόν και μέσα από την διαχρονικότητα των τραγουδιών, ταξιδεύουμε μαζί προς το μέλλον.
Βινύλιο λαϊκά λοιπόν κι ας αφήσουμε τις μουσικές επιλογές της Φωτεινής να ζεστάνουν τις καρδιές μας και να καρφιτσώσουν στο πέτο μας χαμόγελα!
 
Παίζουν:
Παναγιώτης Παπαγεωργίου: Πιάνο - ακορντεόν
Ορέστης Κολέτσος: μπουζούκι
Νίκος Ζουρνής: κιθάρα
...........................................................
Διοργάνωση - Παραγωγή: ΚazandB, Mylos Club
Υποστήριξη : Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν»
Οργάνωση παραγωγής - Management: IMAGINART
.............................................................
Mylos Club Thessaloniki
Ανδρέου Γεωργίου 56 (54627, Θεσσαλονίκη)
Ώρα προσέλευσης: 21.00  🕙 Ώρα Έναρξης: 22:00
Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310.510081
Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.
Προπώληση:12€
Ταμείο:15€
ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα) (Κατούνη 17)
• ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο) (Πλ.Ναυαρίνου)
• ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά) (Κερασούντος 81)
• Τα συνεργαζόμενα καταστήματα της Viva
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

    Η Μαρία Παπαγεωργίου, ύστερα από μία σειρά σημαντικών παραστάσεων σε εμβληματικούς συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, ταξιδεύει Θεσσαλονίκη!
Και υποδέχεται την Άνοιξη σε μια μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 18 Μαρτίου στο ιστορικό Club του Μύλου με την ανανεωμένη μπάντα της!
    Με την δεκάχρονη πλέον προσωπική της δισκογραφία, αλλά και την ικανότητα της στις νέες αναγνώσεις αγαπημένων τραγουδιών μέσα από την ευρύτερη έννοια της μουσικότητας, η Μαρία δημιουργεί ένα σπάνιο ηχητικό περιβάλλον, όπου πλέκονται οι δεκαετίες, οι γλώσσες, οι τραγουδοποιοί και οι ιστορίες τους και μας προσκαλεί σε μια μυσταγωγική παράσταση, γεμάτη από τη συγκίνηση της επιστροφής - και της τέχνης της.
Νὰ γυρίζεις — αὐτὸ εἶναι τὸ θαῦμα -—
νὰ γυρίζεις στὴν καλὴ πλευρά σου.
Κόψε ἕνα τραγούδι ἀπ᾿ τ᾿ ἄνθη
μὲ δάχτυλα νοσταλγικά.
Νὰ γυρίζεις — αὐτὸ εἶναι τὸ θαῦμα.
Νίκος Καρούζος

    Ο καινούριος δίσκος της με τίτλο «Ο Τελευταίος Αναλογικός Έρωτας», η συνάντησή της με τον Μίκη Θεοδωράκη, η καρμική σύνδεσή της με τον Παύλο Παυλίδη, η αγάπη της για τον Τζίμη Πανούση και τα Διάφανα Κρίνα αλλά και ο σεβασμός της για τους παραδοσιακούς σκοπούς, συνθέτουν μια παράσταση προσωπική και γοητευτική, φτιαγμένη από καθηλωτικές ερμηνείες, αφοπλιστική ειλικρίνεια και εκείνη τη σπάνια και οικεία ατμόσφαιρα που η Μαρία Παπαγεωργίου καταφέρνει εδώ και χρόνια να δημιουργεί με συνέπεια στα live της.
Συντελεστές :
Κρίτων Μπελλώνιας | τύμπανα
Γιώργος Ντάνης | κοντραμπάσο
Weronika Kijewska | τσέλο
Ειρήνη Ζούτσου | φωνητικά , σαντούρι
Αιμιλία Παπαπέτρου | φωνητικά
Σωτήρης Παπάκος | ηχοληψία
Κωνσταντίνος Γεωργαντάς | Αrtwork
Πάνος Ηλιόπουλος, Βάσια Αναγνωστοπούλου | Φωτογραφίες
.....................................................................................
Mylos Club Thessaloniki
Ανδρέου Γεωργίου 56 (54627, Θεσσαλονίκη)

 Ώρα προσέλευσης: 21.00   Ώρα Έναρξης: 22:00
Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310.510081
Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.
Προπώληση:12€
Ταμείο:15€
 ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα) (Κατούνη 17)
• ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο) (Πλ.Ναυαρίνου)
• ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά) (Κερασούντος 81)
• Τα συνεργαζόμενα καταστήματα της Viva
.........................................
Διοργάνωση - Παραγωγή: ΚazandB concerts
Υποστήριξη Παραγωγής : Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν»
Management / Καλλιτεχνική Παραγωγή: PROSPERO
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 & 26 ΜΑΡΤΊΟΥ 2023
Μουσική Σκηνή Πρόζα
(πρωήν Φωλία του Κοκκορα)
ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ


ΕΙΣIΤΗΡΙΑ ΕΔΩ

    Για άλλες δύο αυθεντικά ρεμπέτικες Κυριακές 19 & 26 Μαρτίου στη Μουσική Σκηνή Πρόζα  - Λαχανά 33,  (πρώην Φωλιά του Κόκκορα)
   Eρχόμενοι με φόρα από την απολύτως επιτυχημένη χειμερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, οι 22χρονοι πρωτοστάτες της αναβίωσης της μουσικής του δρόμου Γιαγκίνηδες, επιστρέφουν μετά από καιρό στην βάση τους, την αγαπημένη τους Σαλονίκη, για μια σειρά εμφανίσεων στη Μουσική Σκηνή Πρόζα!
    Οι νεαροί Γιαγκίνηδες που αυτοχαρακτηρίζονται ως ρεμπετικολαϊκοπαραδοσιακό σχήμα, έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών προκαλώντας «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.
     Δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης.
    Τ ο όνομα του σχήματος είναι εμπνευσμένο από την μικρασιάτικη λέξη «Γιαγκίνι» που στην γλώσσα των ρεμπετών σημαίνει φλόγα στην καρδιά, ερωτική κάψα και πάθος.
     To 2022 κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους «Άνθρωποι του δρόμου», ο οποίος έγινε πολύ γρήγορα αγαπητός.
     Τον περασμένο Σεπτέμβριο έκαναν τη πρώτη τους μεγάλη sold out συναυλία στην Αθήνα και το Θέατρο Ρεματιάς και τους τελευταίους μήνες ξεκίνησαν την πανελλαδική τους περιοδεία με απανωτές sold out εμφανίσεις στο θρυλικό Κύτταρο και τον Σταυρό Του Νότου στην Αθήνα, το We στη Θεσσαλονίκη και κάθε γωνιά της χώρας!
Γενική είσοδος 10€
Ώρα προσέλευσης: 20.00  Ώρα Έναρξης: 21:00
Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310.837770 - 2310510051
.........................................................
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
SUREAL ART SPACE
ΠΑΡΙΣ ΡΟΥΠΟΣ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΔΩ
“ΟΧΙ ΜΑΝΑΔΕΣ” στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 Η νέα stand-up comedy παράσταση από τον Πάρι Ρούπο.
 
    
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
Papagalos Music Stage
ΜΑΓΔΑ ΒΑΡΟΥΧΑ

ΕΙΣIΤΗΡΙΑ ΕΔΩ


  «Ενσυναίσθηση»
   Η νέα μας μουσική παράσταση εμπνέεται από τον τίτλο της, που δηλώνει την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση στην οποία στηρίζουμε τις επιλογές των τραγουδιών μας και θέτουμε στόχο την ουσιαστική σύνδεση μαζί σας, με κάθε αίσθηση. Ας αφεθούμε. Ας παρασυρθούμε. Ας παρεξηγηθούμε. Μαζί. Με νέα τραγούδια - εκπλήξεις. Με τα ίδια όμως χτυποκάρδια.
   Σιγά σιγά, μετά από ένα μεγάλο διάστημα, θα αρχίσουμε να σας παρουσιάζουμε τα νέα μας τραγούδια, δίχως φόβο, με πάθος και ενθουσιασμό!
 Ανυπομονούμε να σμίξουμε ξανά!
Bio:
  Η Μάγδα Βαρούχα είναι μια ζεστή και γεμάτη συναίσθημα φωνή της νέας γενιάς, η οποία έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως o Xρήστος Θηβαίος, o Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Γιώτα Νέγκα, η Ματούλα Ζαμάνη κ.α. Συστήθηκε δισκογραφικά με το single “Όνειρα» το 2015, κι έκτοτε κυκλοφόρησε διάφορα προσωπικά της singles &ι συνεργασίες με άλλους δημιουργούς όπως τον
Σταύρο Σιόλα, τον Παντελή Κυραμαργιό, τον James Μπασδάνη κ.α. Το 2019 παρουσιάσε την πρώτη της ολοκληρωμένη δουλειά σε στίχους & μουσική δική της, με τίτλο «28 και κάτι», από το Ogdoo Music Group, για την οποία κι έλαβε πολύ θερμές κριτικές.
  Αυτή τη περίοδο, ολοκληρώνει την παραγωγή της επομένης της δουλειάς σε ανέκδοτο υλικό του σπουδαίου Γιάννη Σπανού & στίχους της Ελένης Φωτάκη, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στο άμεσο προσεχές μέλλον από την Panik Group.
PAPAGALOS  - Λόρδου Βύρωνος 3
Ώρα έναρξης: 22.00
Τηλ. Επικοινωνίας: 6942436311
Οργάνωση - Παραγωγή: Musayeta Entertainment

----------------------------------------------------
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης του σόλο παράστασης “Δουλίτσα Να Υπάρχει”, ο Πάρις Ρούπος κατεβάζει ακόμα περισσότερο το dimmer στον ήδη σκοτεινό κόσμο των αστείων του, και παρουσιάζει ένα σύμπαν όπου ο Bob Ross συναντά τον Κώστα Καρυωτάκη, με μια κουστωδία από εμβόλιμα μικρά αστεία, αναπάντεχα λογοπαίγνια, λεπτή ειρωνεία, θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας και εντέχνως άτεχνα τραγούδια με παράξενο στίχο.
    Σε αυτή την παράσταση επιτρέπεται να ειπωθούν όλα, αλλά “παιδιά, όχι μανάδες”.
Παρασκευή 17 Μαρτίου στo Sureal Art Space (Χριστοπούλου 12)
+ opening act: Ηλέκτρα Αγγελετοπούλου
Ώρα έναρξης 21:00 - Διάρκεια: 80'
Γενική είσοδος 10€
 

Νεότερη Παλαιότερη