Ο Παντελής Κυραμαργιός και ο Γιάννης Ταυλάς ταξιδεύουν στην Ελλάδα!


Παρασκευή 12 Μαΐου – Ιωάννινα

Σάββατο 13 Μαΐου – Τρίκαλα 

Κυριακή 14 Μαΐου – Λάρισα

Παρασκευή 26 Μαΐου - ΘεσσαλονίκηΟ Παντελής Κυραμαργιός και ο Γιάννης Ταυλάς ταξιδεύουν στην Ελλάδα και μας παρουσιάζουν τα δικά τους τραγούδια αλλά και αγαπημένες επιλογές από την ελληνική δισκογραφία! Πρώτη τους στάση στα Ιωάννινα («Θυμωμένο πορτραίτο») και στη συνέχεια ακολουθούν τα Τρίκαλα (Σουίτα Art Café), η Λάρισα (Vintage in housepub) και ολοκληρώνουν την μίνι περιοδεία τους στη Θεσσαλονίκη (Papagalos music stage).

Από την "Τράτα" του Θανάση Παπακωνσταντίνου και το παραδοσιακό τραγούδι της Κάσου "Αφούσης" έως το "Μόνο ψέματα" του Φοίβου Δεληβοριά και το "Νωρίς" από τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και τα Ημισκούμπρια, ο Γιάννης και ο Παντελής δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος στον "Ατσίδα" και μας περιμένουν να την απολαύσουμε όλοι μαζί.

O Παντελής Κυραμαργιός στις αρχές της χρονιάς κυκλοφόρησε το τέταρτο album του με τίτλο «Προσωρινά αιώνιοι» . Με φιλοσοφική και αυτοσαρκαστική διάθεση και με έναν ψύχραιμο πανικό να διακατέχει τον λόγο του προσφέρει ένα κοκτέιλ συναισθημάτων κωδικοποιημένο σε νότες και στιχάκια

Ο τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο «Τραγούδια μίας χρήσης» και πότε με το «Αισιόδοξο τραγουδάκι» και πότε με το «Ρομαντικό» μας συστήνει τον μουσικό του κόσμο, γεμάτο γλυκόπικρο χιούμορ, διανθισμένο με πρόζες από ολίγον stand up comedy!

Παντελής Κυραμαργιός: φωνή, κιθάρα, πλήκτρα

Γιάννης Ταυλάς: φωνή, κιθάρα, λαούτο, μπουζούκι

Θανάσης Μάντζαρης: πλήκτρα

Παρασκευή 12 Μαΐου

Θυμωμένο πορτραίτο

Καποδιστρίου 20, Ιωάννινα

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: 5e

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2651068550Σάββατο 13 Μαΐου


Σουίτα Art Café

Στρατηγού Σαράφη 18, Τρίκαλα

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: 8e

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2431020676Κυριακή 14 Μαΐου

Vintage

Φρίξου 6, Λάρισα

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος ελεύθερη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2410250733 


Κυριακή 26 Μαΐου


Papagalos live bar

Λόρδου Βύρωνος 3, Θεσσαλονίκη

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισόδου: 5e

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6985663049

Νεότερη Παλαιότερη