Ο Στάθης Παπαγεωργίου στο Μουσικό Κουτί - Δευτέρα 9-16-23 και 30 Οκτωβρίου


Είναι πολλές φορές που όταν φτάνει Κυριακή απόγευμα λέμε «Δευτέρα αύριο, ποιος πάει πάλι στη δουλειά;» ή «Γιατί τελείωσε το Σαββατοκύριακο»;

 

Για να ξεκινήσει λοιπόν όμορφα η εβδομάδα ο Στάθης Παπαγεωργίου και το Μουσικό Κουτί από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και για 4 μόνο Δευτέρες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γεμίσουν με μουσική τις Δεύτερες μας και να τις ομορφύνουν με ξεχωριστά τραγούδια! 


Με ένα πρόγραμμα πιάνο - φωνή,  θεματικό στο πρώτο μέρος με τραγούδια για φεγγάρια και παράνομους έρωτες και ελεύθερο στο δεύτερο μέρος με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, ο Στάθης Παπαγεωργίου υπόσχεται βραδιές Δευτέρας γεμάτες μουσικά ταξίδια! Παράλληλα ο Στάθης θα μας παρουσιάσει και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Φεγγάρια» που στάθηκε αφορμή και για την θεματολογία αυτών των παραστάσεων, «Καλύτερα να φεύγω», «Συχνότητα» και άλλα.

 

Στο πιάνο ο εξαιρετικός Βασίλης Γκορίτσας. Συμμετέχει η υπέροχη ερμηνεύτρια Χριστίνα Καλοτίνη.

 

 

Ώρα έναρξης: 21.00

Μουσικό Κουτί : Κωνσταντινουπόλεως 70, Κεραμεικός

Τηλέφωνο κρατήσεων:  6980598870 - 6906418034
Είσοδος: 6 ευρώ.

 

Λίγα λόγια για τον Στάθη Παπαγεωργίου

Ο Στάθης Παπαγεωργίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πτολεμαΐδα το 1990. Αποφοίτησε

από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας και έπειτα από τη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου

Πανεπιστημίου Θράκης.

 

Από μικρή ηλικία έχει φοιτήσει σε ωδεία σπουδάζοντας κιθάρα καθώς και θεωρία και

Ειδικό αρμονίας της μουσικής, ενώ στη συνέχεια έχει λάβει σειρά μαθημάτων βυζαντινής και

παραδοσιακής μουσικής. Τα τελευταία χρόνια σπουδάζει σύγχρονο τραγούδι στην τάξη της κ. Άννας Διαμαντοπούλου στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, όπου φέτος διανύει το έτος του πτυχίο του.

 

Από το 2014 τραγουδάει συμμετέχοντας σε μουσικές συναυλίες, φεστιβάλ και εκδηλώσεις είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος σε μουσικά group, με το γνωστότερο από αυτά να ονομάζεται «The DaltonsProject», όπου αποτέλεσε ομάδα τεσσάρων ερμηνευτών, το οποίο είχε ως στόχο να γεφυρώσει τέσσερα μουσικά είδη.

 

Τον 2018, ο Στάθης έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο, με το τραγούδι «Σχεδία»

το οποίο ενορχηστρώθηκε από το μουσικό σχήμα «Δραμαμίνη». Ακολούθησαν ένα ρομαντικό ζεμπέκικο με τίτλο «Ένας άνεμος» σε στίχους και μουσική Βασίλη Πανταζόπουλου, το «Δέκα βήματα» σε tango ρυθμούς σε στίχους και μουσική της Μαρίας Καμπούρη και σε ενορχήστρωση των Ammos και το «Πάντα Εδώ» σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση πάλι των Ammos. Πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε,  σε συνεργασία με την Πέννυ Μπαλτατζή το τραγούδι «Καλύτερα να φεύγω», το  τραγούδι «Συχνότητα» σε μουσική Νίκου Καραδημητρίου και στίχους Γιάννη Μουρατίδη και το τραγούδι «Φεγγάρια» σε μουσική Αντώνη Ρήγα και στίχους Μαρίας Καμπούρη.  
Νεότερη Παλαιότερη