Κατερίνα Βρανά: “BEST OF” στα Αγγλικά


20/1 στο ARCH Live Stage.

Το ζητήσατε κι έγινε! Μετά από τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις της, η Κατερίνα Βρανά προσθέτει μια ακόμη! Είναι η τελευταία, γι’ αυτό, σπεύσατε!

Κατερίνα Βρανά- Best Of
Stand up comedy στ’ αγγλικά

Μόνο για 1 βραδιά
Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21:00
ARCH live stage
Προπώληση: https://t.ly/hH8HO

Ό,τι καλύτερο έχει εξάγει η Ελλάδα σε Αγγλόφωνη κωμωδία. – Chortle

Γυναίκες κωμικοί που πρέπει να δείτε. – CNN

Αν δεν την έχετε δει, σας προτείνω να το διορθώσετε το συντομότερο δυνατόν. - DIVA magazine

Μια από τις πιο έξυπνες, πιο αστείες και πιο επιδέξιες παραστάσεις που έχω δει ποτέ μου.- Everything Theatre

Η Κατερίνα παρουσιάζει τα καλύτερα κομμάτια από τις τρεις sold out hit παραστάσεις της «Φέτα με τη βασίλισσα», “About sex” και “Staying Alive”(Σχεδόν Πέθανα), ΣΥΝ ολοκαίνουργιο υλικό, φρεσκοφτιαγμένο στο Λονδίνο!

Αν το new year’s resolution σας είναι περισσότερες στιγμές γέλιου, αυτή η παράσταση είναι σίγουρα για εσάς: Ζουμερή, λαμπερή και αβίαστα αστεία, ό,τι πρέπει για μια δυναμική εκκίνηση του 2024!

Ελάτε να διασκεδάσετε με την πιο αστεία γυναίκα του κόσμου με κέφι και χαρά και όσους αγγλόφωνους γνωρίζετε. Θα είναι Αμέιζινγκ!

Σχετικά με την Κατερίνα Βρανά

Πριν από το 2017, η Κατερίνα έπαιζε stand-up στα ελληνικά και στ’ αγγλικά σε όλο τον κόσμο, οι παραστάσεις της ήταν sold out σε Αθήνα και Λονδίνο και στα Διεθνή Φεστιβάλ Εδιμβούργου και Μελβούρνης. Το CNN τη συμπεριέλαβε στη λίστα του «Γυναίκες κωμικοί που πρέπει να δείτε», το 2016 ήρθε τρίτη στο διεθνή διαγωνισμό του Laugh Factory, «Το πιο αστείο άτομο στον κόσμο».
Τον Απρίλιο του 2017, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία, η Κατερίνα αρρώστησε βαριά και σχεδόν πέθανε. Κατάφερε και επέστρεψε στη σκηνή το 2019 με την παράσταση της “Staying Alive” (Σχεδόν Πέθανα), από τότε, η παράσταση αυτή γίνεται sold out όποτε παίζεται στην Ελλάδα και επίσης έγινε sold out σε όλες τις πόλεις της Ευρωπαϊκής περιοδείας 2023.

Η Κατερίνα μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ παραστάσεων και αποκατάστασης, καθώς αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με την όραση, την κίνηση και την ομιλία της. Η ακοή και τα μαλλιά της παραμένουν αλώβητα.

Ταυτότητα παράστασης

Κατερίνα Βρανά- Best Of
Stand up comedy στ’ αγγλικά

Πότε: Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21:00. Οι πόρτες ανοίγουν 20:15.
Πού: AARCH Live Stage, Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 111, Βοτανικός
Εισιτήρια: 15 € (προπώληση) και 19 € (ταμείο)
Προπώληση: hhttps://t.ly/GFHzj
Διάρκεια: 120’
Φωτογραφίες: Θεόδωρος Βρανάς
Παραγωγή: TMR Entertainment & Hah Comedy
Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου-We Will

Νεότερη Παλαιότερη