Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού - Θερινός Κινηματογράφος Έδεσσας

 

Θερινός Κινηματογράφος Έδεσσας - Κυριακή 16 Ιουνίου.

 

Η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη ρετρό αισθητική, την Κυριακή 16 Ιουνίου στον Θερινό Κινηματογράφο Έδεσσας, μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στις μεγάλες γυναικείες φωνές της ελληνικής δισκογραφίας. Η Ζανέλ με την μοναδική ρετρό τραγουδιστική της ικανότητα κάνει μία αναδρομή στα πιο σημαντικά τραγούδια των διαμαντένιων φωνών της χρυσής εποχής του ελαφρού τραγουδιού (Δανάη Στρατηγοπούλου, Σοφία Βέμπο, Τζένη Βάνου κλπ), ακουμπά με τρυφερότητα τις ερμηνείες της Βίκυς Μοσχολιού, της Πόλυς Πάνου, τις Λίτσας Διαμάντη, αλλά και τις πιο σύγχρονες μοναδικές ερμηνείες της Ελένης Τσαλιγοπούλου, της Τάνιας Τσανακλίδου, της Χάρις Αλεξίου, της Ελένης Βιτάλη και αλλων σπουδαίων γυναικείων φωνών. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας υπογράφει η Ευαγγελία Βελλή - Κοσμά.

 

Παράλληλα, θα μας παρουσιάσει και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, καθώς και το νέο της τραγούδι με τίτλο "Τσάρλεστον" σε στίχους και μουσική του Αντώνη και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη που ήδη κυκλοφορεί οπτικοποιημένο στο YouTube και στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

 

Σταθεροί συνοδοιπόροι της ο μαέστρος Χρήστος Κουμούσης στο πιάνο και ο Αστέρης Αυλογιάρης στο βιολί.

Κυριακή 16 Ιουνίου
 

Θερινός κινηματογράφος Έδεσσας 

Ώρα έναρξης 21:00

Ελεύθερη είσοδος

 

Παρακολουθήστε στο YouTube το νέο medley της Ζανέλ με κορυφαία τραγούδια από τις δεκαετίες 30s, 40s, 50s και 60s με τους Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και Αστέρη Αυλογιάρη στο βιολί: ΕΔΩ

Νεότερη Παλαιότερη