ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ - ΜΩΖΑΪΚ

Ο Σταύρος Σιόλας επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη,την πόλη που τον ανέδειξε,για να γιορτάσει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου του και μας προσκαλεί σε μια παράσταση που θα ακολουθεί την πορεία της δισκογραφίας του.
Από τον «Γεροπλάτανο» και «Της άρνης το Νερό» το «Χωρίς εσένα» θα περνάει «Κάθε Φορά» τα «Διόδια» και θα φτάνει μέχρι τα πρόσφατα «Σαν Χουάν» και «Η Δική μας Σειρά», ενώ στις ενδιάμεσες στάσεις θα φωτίζει και τα τραγούδια που δεν ευτύχησαν ισάξιας προβολής!
Ο Σταύρος Σιόλας,ένας καταξιωμένος τραγουδοποιός και τραγουδιστής,με παραδοσιακή μουσική ρίζα αλλά και φωνή με ξεχωριστή χροιά κι έντονα προσωπικό στίγμα δίνει μια παράσταση-οδοιπορικό με όλη τη μαγεία και την περιπέτεια ενός αναπάντεχου ταξιδιού.
Ευαγγελία Μαυριδου -πιάνο
Γιώργος Παππάς -Λαούτο,Ούτι,Μαντολίνο
Αγγέλικα Παπανικολάου-Ακορντεόν
Βασίλης Γιασλακιώτης-Τύμπανα
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Mylos Club Thessaloniki
Ανδρέου Γεωργίου 56 (54627, Θεσσαλονίκη)
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα Έναρξης: 22:00
Για κρατήσεις θέσεων με τραπέζι τηλεφωνικά στο 2310.510081
Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας στο facebook Mylos Club Thessaloniki με το ονοματεπώνυμό σας, κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ατόμων κράτησης.
Προπώληση: 12€
Ταμείο : 15€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα)
(Κατούνη 17 - 2310.538282)
• ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Κέντρο)
(Πλ.Ναυαρίνου, Τηλ. 2310.278515)
• ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά)
(Κερασούντος 81, Τηλ. 2310.453998)
• Ηλεκτρονική Προπώληση μέσω Viva.gr:
https://www.viva.gr/tickets/music/ staurossiolas20 Και στα Public, NOVA stores, Media Markt

4 μήνες μετά την πρώτη της εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, η μπάντα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την εκπομπή “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ1, επιστρέφει για το encore αυτή τη φορά στο Principal Club Theater τo Σάββατο 6 Μαΐου!

Ο Γιάννης Δίσκος, ο Δημήτρης Καζάνης, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης, ο Θανάσης Τσακιράκης, ο Βύρων Τσουράπης και ο Στέλιος Φράγκους, που συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020 ακολουθώντας το κάλεσμα του έμπειρου “καπετάνιου” και μέντορα Νίκου Πορτοκάλογλου, μας συστήνονται πλέον επισήμως με το κωδικό όνομα ΜΩΖΑΪΚ και μας προσκαλούν για μια ακόμη ξεχωριστή βραδιά στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μωζάικ έρχονται με φόρα και διάθεση, με ένα setlist - “μωσαϊκό” όπου indie και pop, λαϊκά και έντεχνα, balkan και παραδοσιακά, Duran Duran και Ξυλούρης, 50Cent και ρεμπέτικο συνδυάζονται μέσα από καλοδουλεμένες ενορχηστρώσεις και τα φωνητικά του Βύρωνα Τσουράπη, του Λάμπη Κουντουρόγιαννη και του Στέλιου Φραγκούς που εκτελούν και χρέη frontman.

Σάββατο 6 Μαΐου, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Λάμπης, ο Θανάσης, ο Βύρωνας και ο Στέλιος, οι Μωζάικ, μας υποδέχονται στο Principal Club Theatre!

Οι Μωζάικ είναι:
Γιάννης Δίσκος - κλαρίνο, σαξόφωνο, φωνητικά
Δημήτρης Καζάνης - βιολί, φωνητικά
Λάμπης Κουντουρόγιαννης - φωνή, ηλεκτρική κιθάρα
Θανάσης Τσακιράκης - ντραμς, φωνητικά
Βύρωνας Τσουράπης - φωνή, μπάσο
Στέλιος Φράγκους - φωνή, πλήκτρα
Instagram: @mossaicband
Facebook: Μωζάικ / Mossaic

INFO
Principal Club Theater (Πρώην αποθήκη Μύλου), Θεσσαλονίκη
Ανδρέου Γεωργίου 56, τηλ. 2310 510081

Σάββατο 6.5.2023, Έναρξη: 22.00

Προπώληση:15€ σε φυσικά σημεία προπώλησης, viva.gr και στο ταμείο του χώρου

Φυσική προπώληση: Public Stores σε Τσιμισκή 24, Ποσειδώνος 30 (Πυλαία), Λαγκαδά 341, (Σταυρούπολη), Νέα Δυτική Είσοδος Κωλέττη (Σταθμος) και Mediterranean Cosmos, Σάρωθρον Καφέ - Μπαρ (Κατούνη 17, Λαδαδίκα), Διώροφον Καφέ - Μπαρ (Κερασούντος 81, Καλαμαριά), Ηλιοτρόπιο Καφέ (Πλ.Ναυαρίνου 14)

Νεότερη Παλαιότερη