Έρχεται το COMA XL 2023 - "The Sound of Techno"


COMA XL 2023
"The Sound of Techno"
Σάββατο 8 Απριλίου 2023
EON Athens (Ορφέως 132, Ελαιώνας, 11855)
Ώρα έναρξης: 23:00 | Τιμές εισιτηρίων: 35€ (προπώληση), 40€ (ταμείο)



­To CoMA σας προσκαλεί στο CoMA XL, έναν 12ωρο χορευτικό μαραθώνιο στο EON, τον καινούριο χώρο στη βιομηχανική περιοχή του Ελαιώνα που πρόκειται να δώσει νέα πνοή στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας.

Μεγαλύτερο, πιο σαρωτικό και πιο άγριο: το πρώτο CoMA XL πρόκειται για μια συνάντηση τεσσάρων επιβλητικών μορφών της παγκόσμιας σκηνής με την αφρόκρεμα της ελληνικής techno σκηνής.



Οι Dax J, Perc, SNTS και Tommy Four Seven, μαζί με τους ANFS, Jerm, Mr. M & RLCT, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια βραδιά όπου η μουσική δημιουργία και η καταστροφή είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Συνδυάζοντας το χάος και τη βοή του σύγχρονου βιομηχανικού περιβάλλοντος, τους ιλιγγιώδεις ρυθμούς της εποχής μας και την ανεξάντλητη ενέργεια που ηλεκτρίζει το dancefloor, το CoMA XL αποτελεί έναν μουσικά ασυμβίβαστο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών μαραθώνιο, μια καρδιά που χτυπάει πεισματικά μέσα στο μάτι του κυκλώνα.



Το EON πρόκειται για έναν νέο χώρο που θα ανοίξει τον Μάρτιο του 2023 και βρίσκεται στα 100 μέτρα από τον σταθμό μετρό του Ελαιώνα.

RSVP: https://www.facebook.com/events/913607270085512
RA: https://ra.co/events/1646168
Presale: https://www.viva.gr/tickets/music/coma-xl-2023/




ΟΙ DJS TOY COMA XL 2023



Dax J

Η καριέρα του Dax J είναι πολυδιάστατη, έχοντας περάσει από πειρατικούς ραδιοσταθμούς, underground διοργανώσεις και παγκοσμίου εμβέλειας rave. Φημίζεται για την τεχνική και το selection του και μετρά πλήθος κυκλοφοριών σε labels όπως η Arts Collective, Electric Deluxe και κυρίως στη δική του δισκογραφική Monnom Black.

Ο ανώνυμος καλλιτέχνης με το ψευδώνυμο SNTS εστιάζει στον βρώμικο industrial ήχο και όλα του τα παρακλάδια. Είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του όπου κρύβει το πρόσωπό του πίσω από μια μαύρη μάσκα, καθώς και για τα έντονα horror στοιχεία των παραγωγών και των live set του. Είναι ιδρυτής των Sacred Court & SNTS records.



SNTS




Tommy Four Seven

O Tommy Four Seven εδώ και 17 χρόνια δοκιμάζει διαρκώς τα όρια της ηλεκτρονικής μουσικής μέσα από τις παραγωγές του καθώς και τα προσεκτικά δομημένα set του. Είναι ο ιδρυτής των δισκογραφικών 47, 47_2.0 και μέλος του πειραματικού μουσικού σχήματος These Hidden Hands.
Ο Perc αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους του σύγχρονου industrial ήχου. Εξερευνά διαρκώς νέες κατευθύνσεις μέσα από τις παραγωγές, τα set του αλλά και την καλλιτεχνική επιμέλεια της δισκογραφικής Perc Trax, η οποία όχι μόνο έχει αναδείξει πλήθος πρωτοεμφανιζόμενων underground παραγωγών αλλά και παρουσιάζει ένα αν μη τι άλλο καινοτόμο ύφος στο ιδίωμα.


Perc



ANFS
 

Ο ANFS έχει δώσει το στίγμα του εντός και εκτός Ελλάδας με τη μοναδική αισθητική των DJ και live sets του, όπου συνδυάζει πλήθος στοιχείων από διαφορετικά κομμάτια και είδη για να φτιάξει τον χαρακτηριστικό αποκαλυπτικό του ήχο. Είναι ιδρυτής της Vanila Records, συνιδρυτής της Modal Analysis και 1⁄2 του σχήματος Vizites.

O Jerm αντλεί στοιχεία τόσο από την σκληρή πλευρά της techno όσο και από τους ήχους των ‘90s τα οποία διαφαίνονται στο selection αλλά και στις γεμάτες ενέργεια παραγωγές του. Οι επιρροές αυτές εκφράζονται στα set αλλά και στις κυκλοφορίες του σε labels όπως η SOMA, η Emerald, η Blue Hour, η HEX και η Analogue, της οποίας είναι συνιδρυτής. Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος του CoMA.


Jerm 




Mr.M

O Mr. M είναι συνιδρυτής του διαδικτυακού σταθμού Cannibal Radio και της Analogue, παραγωγός και κομβικό πρόσωπο στην Αθηναϊκή techno σκηνή. Έχοντας στο ενεργητικό του εμφανίσεις σε πλήθος διοργανώσεων στην Ελλάδα, οι εμφανίσεις του χαρακτηρίζονται από άρτια τεχνική και αστείρευτη ενέργεια.


RLCT

Ο RLCT είναι μουσικός παραγωγός, core member της κολεκτίβας Society 3000 και μέλος του ηλεκτρονικού σχήματος Monodroids. Στα set αλλά και τις παραγωγές του συνδυάζει σκοτεινούς και groovy ήχους, με επιρροές από όλο το φάσμα της techno και της electro. Πρόσφατα συμμετείχε στην πρώτη συλλογή της Νορβηγικής Soria Records.

Νεότερη Παλαιότερη