1o Συνέδριο Effective Stakeholder Dialogue - Ο διάλογος στα μεγάλα ζητήματα


Το 1ο Συνέδριο Effective Stakeholder Dialogue έρχεται για να αρθρώσει έναν καθαρό λόγο και να αναδείξει καλές πρακτικές διαλόγου σε θέματα βιωσιμότητας και επικοινωνίας με τα ενδιαφερόμενα μέρη, που επιτυγχάνουν να προσδώσουν μια σταθερή αξία απέναντι σε πρακτικές κενής αντιπαράθεσης, πόλωσης και greenwashing.

ΚΛΕΙΣTΕ ΘΕΣΗ

Για πρώτη φορά στελέχη μεγάλων εταιρειών, Πανεπιστημίων και Influencers συζητούν για τον αποτελεσματικό διάλογο, για τη σημασία συμμετοχής των ενδιαφερομένων μερών και τον αντίκτυπό της στην αειφόρο ανάπτυξη

Σημαντικοί εκπρόσωποι από τα τμήματα εταιρικής υπευθυνότητας πολυεθνικών εταιρειών στελέχη Ιδρυμάτων και ΜΚΟ, εκπρόσωποι της Πολιτείας συζητούν και αναζητούν δρόμους για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα ο πλανήτης όπως: η κλιματική κρίση, η απώλεια της βιοποικιλότητας, η κοινωνική ανισότητα, ο σεβασμός στη διαφορετικότητα.

Εξειδικευμένες εταιρείες επικοινωνίας από άλλες ευρωπαϊκές χώρες μοιράζονται καλές πρακτικές από σημαντικές συνεργασίες τους.

Ειδικοί επιστήμονες και επικοινωνιολόγοι θα αναφερθούν στα θεμέλια της αποτελεσματικής επικοινωνίας και στο γιατί είναι πολύ σημαντικό να μην φοβόμαστε τον διάλογο αλλά αντίθετα να τον επιδιώκουμε ως απαραίτητο στοιχείο στη διαμόρφωση κάθε στρατηγικής απόφασης.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ

Το Συνέδριο υποστηρίζει τον εταιρικό κόσμο στην υλοποίηση καλών πρακτικών ουσιαστικού ανοιχτού διαλόγου και στην αξιοποίηση της δυναμικής των σχέσεων μεταξύ της Κοινωνίας των Πολιτών, του Ελληνικού Κράτους και του εταιρικού χώρου

www.effectivedialogue.gr

Αναδεικνύουμε τον διάλογο ως το μόνο αποτελεσματικό μέσο για την επίλυση σημαντικών και κρίσιμων ζητημάτων
Νεότερη Παλαιότερη