Οι Mother of Millions κλείνουν την Ευρωπαϊκή περιοδεία τους με δύο εμφανίσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη


Mother of Millions live

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου | Gagarin 205 | Αθήνα

with we.own.the.sky

Opening act: Allen's Hand

Εισιτήρια: 15€ (προπώληση & ταμείο)
 

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου | WE | Θεσσαλονίκη

Opening act: Allen's Hand

Εισιτήρια: 12€ (προπώληση), 15€ (ταμείο) 

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/music/mother-of-millions-live-in-greece-2023

Οι Mother of Millions επιστρέφουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δύο εντυπωσιακά headline shows, τερματίζοντας τον Ευρωπαϊκό τους περίπατο, για το 2023, και κλείνοντας τον κύκλο προώθησης του EP "Orbit" (2022), που με τη σειρά του ήρθε να σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση του συγκροτήματος, μετά και την απώλεια του keyboardίστα και αδερφικού τους φίλου Μάκη Τσαμκόσογλου.

Με 3 full albums, το ένα καλύτερο από το άλλο, και μία δεόντως ποιοτική παρουσία σε κάθε επίπεδο, οι Mother of Millions δικαιωματικά έχουν χαρακτηριστεί ως ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του prog ήχου στη χώρα μας, αλλά και μία άκρως υπολογίσιμη δύναμη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Οι αποθεωτικές κριτικές του μουσικού τύπου, η εξωστρεφής συναυλιακή τους παρουσία, που συχνά τους οδηγεί σε εμφανίσεις εκτός συνόρων, οι συμμετοχές τους σε σημαντικά φεστιβάλ του ήχου, αλλά και η on-stage συνύπαρξή τους με κορυφαία ονόματα όπως οι Leprous και Devin Townsend, αποτελούν μόνο μερικά από τα πειστήρια, ενώ όσοι έχουν παραβρεθεί σε κάποια συναυλία τους, μιλάνε για ένα από τα πιο καθηλωτικά live shows που θα συναντήσεις εκεί έξω. 

Στα πρόθυρα της ανακοίνωσης, της νέας πλήρους δισκογραφικής τους δουλειάς και με την υπόσχεση της πρώτης ζωντανής παρουσίασης νέου, ακυκλοφόρητου υλικού, οι Mother of Millions έρχονται στο Gagarin 205 της Αθήνας, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και στο WE της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, για δύο κορυφαίες συναυλιακές συγκυρίες, από εκείνες που μόνο αυτοί προσφέρουν.

Στην συναυλία της Αθήνας, μαζί τους θα εμφανιστεί το instrumental rock σχήμα των we.own.the.sky, που με την σειρά του ολοκληρώνει την περίοδο προώθησης του full album "Home" (2019) και δηλώνει έτοιμο να μας ταξιδέψει σε ηχοτοπία σπάνιας ποιότητας, καθηλωτικής ατμόσφαιρας και post-rock εκρήξεων! 

Οι we.own.the.sky θεωρούνται εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της post rock σκηνής παγκοσμίως, κάτι που επιβεβαιώνουν σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση. Αποτελούν δίχως άλλο την ιδανική προσθήκη στο line-up μιας βραδιάς υψηλών μουσικών προδιαγραφών.

Αμφότερες τις συναυλίες Αθήνας και Θεσσαλονίκης, θα ανοίξουν οι ξεχωριστοί alternative / progressive rockers Allen's Hand, που εσχάτως μας βομβαρδίζουν με αλλεπάλληλα εξαιρετικά single releases, σε έναν newly established δημιουργικό παροξυσμό, που διαφοροποιείται κατά πολύ, τόσο από το παλαιότερο υλικό τους, όσο και από την πλειοψηφία των εγχώριων σχημάτων. Δύο από τις σπάνιες πλέον ζωντανές τους εμφανίσεις, που δεν πρέπει να χάσετε! 

Νεότερη Παλαιότερη