ΝΟΟ|ΤΡΟΠΙΑ: 52 εβδομάδες είναι αρκετές για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας


Είπαν για το εγχειρίδιο.

Ο Κωνσταντίνος, ένας άνθρωπος σπάνια συνεπής μεταξύ αυτών που πρεσβεύει και του τρόπου που ζει, μας υπενθυμίζει, με σύγχρονη μέθοδο, τη δύναμη του λόγου μας και μας καθοδηγεί πρακτικά προς την καλύτερή μας εκδοχή. Μάγια Τσόκλη – Δημοσιογράφος

Το βιβλίο είναι ένας βαθυστόχαστος οδηγός που σου δείχνει, με πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο αλλά και ευγενική προτροπή, «μονοπάτια» ώστε να ορίσεις τη νοοτροπία σου και συνολικά τη ζωή σου. Πέγκυ Αντωνάκου – Γενική διευθύντρια Google ΝΑ Ευρώπης

Ο Κωνσταντίνος έχει το χάρισμα, με απλό τρόπο, να οδηγεί τους ανθρώπους στον έλεγχο και στην αλλαγή των λάθος συναισθημάτων που δημιουργούν δυσπραγίες! Δημήτρης Δελλής – Ειδικός παθολόγος, Διατροφολόγος

Λίγα λόγια…
… για το εγχειρίδιο

Είμαστε ό,τι σκεφτόμαστε. Πίσω από αυτή τη μικρή φράση κρύβεται ολόκληρη επιστήμη, αυτή που μελετά το πιο πολύπλοκο όργανο του σώματός μας, τον εγκέφαλό μας. Τα νευρικά μας κύτταρα, οι νευρώνες, συνδέονται και επικοινωνούν μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα δίκτυο πληροφοριών. Μέσα από αυτή την επικοινωνία γεννιούνται οι σκέψεις, τα συναισθήματα και διαμορφώνονται οι πεποιθήσεις μας.

Αλλάζοντας τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, την νοοτροπία μας δηλαδή, μαγικά πράγματα μπορούν να συμβούν: Νέοι νευρώνες δημιουργούνται, καινούρια μονοπάτια χαράσσονται και εμείς μπορούμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Πώς όμως συμβαίνουν όλα τα παραπάνω; Σ’ αυτό έρχεται να μας βοηθήσει ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης μέσα από καινούριο βιβλίο του «Νοο|τροπία» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Πεδίο.

Στο εγχειρίδιο ευημερίας του, ο δημοφιλής mindset coach, γνωστός για τα αποτελεσματικά εργαλεία αυτοβελτίωσης που μοιράζεται απλόχερα στα μέσα δικτύωσης, μας δείχνει πώς να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τις δυνατότητές μας και να χαράξουμε νέα πορεία προς μια ζωή γεμάτη έμπνευση και σκοπό.

Μέσα από ένα μεταμορφωτικό ταξίδι 52 εβδομάδων, ο ειδικός αξιοποιεί την ενέργεια των θετικών δηλώσεων και μας βοηθά να καλλιεργήσουμε μια πιο ενδυναμωτική νοοτροπία. Μας παρέχει, δε, όλα τα εργαλεία για να τα καταφέρουμε: εύκολα εφαρμόσιμες τεχνικές και ασκήσεις απλές και συγχρόνως ισχυρές που θα μας καθοδηγήσουν προς τον καλύτερό μας εαυτό.
Ξεκινήστε το ταξίδι της εξέλιξής σας με αυτό το συναρπαστικό εγχειρίδιο σήμερα!

Ταυτότητα βιβλίου
Τίτλος: Νοο|Τροπία
Εγχειρίδιο ευημερίας
Συγγραφέας: Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης
Εκδόσεις: Πεδίο
Σελίδες: 352
Τιμή: 17,70


Συναντήστε τον συγγραφέα
Οι συναντήσεις δεν θα είναι παρουσίαση του βιβλίου αλλά κάτι πολύ ιδιαίτερο. Μπορείτε να δείτε εδώ:https://t.ly/wChrq
08/12: Κατερίνη, Βιβλιοπωλείο Νέστωρ (Κανάρη 5, Κατερίνη), ώρα 19:00
09/12: Θεσσαλονίκη, Ιανός (Αριστοτέλους 7, Θεσσαλονίκη), ώρα 12:00
10/12: Θεσσαλονίκη (μόνο υπογραφή αντιτύπων) Βιβλιοπωλείο Coffice (Αιγαίου 62, Θεσσαλονίκη), ώρα 11:00-14:00
15/01: Κηφισιά, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης (Λ. Κηφισίας 310, Αθήνα), ώρα 19:30

Βιογραφικό
Στον Κωνσταντίνο Χαραντινιώτη, μέσω της κινησιολογίας και της φυσικής αγωγής, αποκαλύφθηκαν τα μυστικά του «φυσικού σώματος». Μέσω της γιόγκα, την οποία διδάχθηκε δίπλα σε σημαντικούς δασκάλους στην Αμερική, του αποκαλύφθηκε η άρρηκτη σύνδεση μεταξύ σώματος και πνεύματος. Εμβάθυνε στη φύση του πνεύματος μέσα από τον διαλογισμό και τη Βουδιστική φιλοσοφία στην Ασία. Συνέχισε την εντρύφησή του στο Νεπάλ και στην Ταϊλάνδη και σπούδασε την επιστήμη και την πρακτική της φιλοσοφίας της Αγιουρβέδα στην Ινδία.
Συνεχίζοντας την εξερεύνησή του στη φύση του ανθρώπινου νου, εντρύφησε στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, στη Θετική Ψυχολογία, στην Ύπνωση και στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Προσέγγιση. Το πάθος και ο σκοπός του είναι να βοηθάει τον κόσμο, με το να μοιράζεται αξιόπιστους τρόπους και εργαλεία που κάνουν τη ζωή καλύτερη. Οι συνεδρίες του έχουν βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να αλλάξουν νοοτροπία και συνήθειες, φέρνοντας στην επιφάνεια την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δουλεύοντας με ανθρώπους και εταιρείες από όλον τον κόσμο.

Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης στο διαδίκτυο:
Site: konstantinosc.com
Instagram: Konstantinos_charantiniotis
Facebook: facebook.com/Konstantinos.Charantiniotis
Youtube: youtube.com/c/KonstantinosCharantiniotis

Νεότερη Παλαιότερη