Αντώνης Μιτζέλος - Music For DAN


ADONIS MITZELOS MUSIC FOR DAN !Η Μουσική του Αντώνη Μιτζέλου για ένα παγκόσμια βραβευμένοΕλληνικό παιχνίδι αυτογνωσίας.

Κυκλοφορεί ψηφιακά η πρωτότυπη μουσική που συνέθεσε ο Αντώνης Μιτζέλος για το επιτραπέζιο και τηλεοπτικό παιχνίδι αυτογνωσίας «DAN – Therapy game» (Φίλος ψυχής) σχεδιασμένο από τον Γιώργο Κουρλετάκη, που αρχικά κυκλοφόρησε το 2005 σε CD.

Η μουσική του Αντώνη Μιτζέλου έχοντας κοινή στόχευση με την θεραπευτική διαδικασία του παιχνιδιού αποτελεί εργαλείο ενδοσκόπησης και ταυτόχρονα δρα συνοδευτικά στο μαγικό παιχνίδι που στηρίζεται στον νόμο της συγχρονικότητας με την έννοια της αναγκαίας αρχής για την διανόηση.

Παιχνίδι και μουσική σαν ένα σώμα μπορούν να βοηθούν τους ανθρώπους να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, να γελάσουν με την σοβαροφάνεια τους και τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους, να δουν τους φόβους τους, τον προγραμματισμό τους, την ελευθερία και την άνευ όρων αγάπη που έχουν μέσα τους. Το 2006 το DAN βραβεύτηκε στην Ρώμη από τον Διεθνή  Οργανισμό THE LEADERS’ CLUB AND EDITORIAL OFICE (34th International Trophy for Quality-New Millennium Award ) για την ποιότητα και την προσφορά του στον άνθρωπο!

Η μουσική δόνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να θεραπεύσει σώμα, νου και πνεύμα. Οι εννέα συνθέσεις που υπάρχουν σε αυτή την δουλειά του συνθέτη λειτουργούν θετικά, με και χωρίς το παιχνίδι, βοηθώντας στην απελευθέρωση από αρνητικά συναισθήματα, άγχος και υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα. Μουσική που βοηθά στην συγκέντρωση, στο διάβασμα, τον διαλογισμό, βοηθά στην παύση των αναταράξεων του νου ή αλλιώς, την συγκράτηση των «κυματισμών» του νου, δηλαδή των σκέψεων. Χρησιμοποιείται σε συνεδρίες Γιόγκα όταν αυτή διαθέτει ένα διαλογιστικό και πνευματικό πυρήνα όπως και σε συνεδρίες εναλλακτικής παραδοσιακής Ιαπωνικής ενεργειακής θεραπείας Ρέικι. Βελτιώνει τη μνήμη και σίγουρα συμβάλει στην θεραπεία της ψυχής με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και ένας καλός φίλος σαν θεραπευτής μας. Στοχεύει στην εξισορρόπηση και την εναρμόνιση των ενεργειακών κέντρων υπενθυμίζοντας μας την αξία του αυτοσεβασμού και τη σχέση με τον εσώτερο εαυτό μας, εάν φυσικά υπάρχει πρόθεση σύνδεσης.

Πάνω απ όλα πρόκειται για μια υπέροχη μουσική, γραμμένη με σύγχρονες μεθόδους (σύνθεση ήχου µε τη βοήθεια αλγορίθµων, δειγματοληψία και προγραμματισμό) και μεγάλη γνώση! Ο ήχος αυτής της δουλειάς του συνθέτη ενώ ηχογραφήθηκε το 2005 παραμένει ακόμα επίκαιρος και μάλλον είναι ακόμα «μπροστά» από την εποχή του!

Φωτίζοντας αυτή την άγνωστη πτυχή της μουσικής δημιουργίας του Αντώνη Μιτζέλου, το «DAN» κυκλοφορεί σε όλες τις μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες καθώς και στο επίσημο κανάλι της Alpha Records.

Βρείτε το DAN σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/dantherapygame

Νεότερη Παλαιότερη