Η Ζανέλ στο 49 - All Day Cafe & Wine Bar στο Κολωνάκι


Σε μία εποχή όπου η τρυφερότητα είναι το μόνο που μας έχει απομείνει, η Ζανέλ, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή και τη ρετρό αισθητική, συνεχίζει τις παραστάσεις της και μέσα στο καλοκαίρι. Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, μας προσκαλεί στο 49 - All Day Café & Wine Bar στο Κολωνάκι, παρέα με τον Χρήστο Κουμούση στο πιάνο!
 

Η μουσική παράσταση με τίτλο «Χωροχρόνου ταξίδια…» περιλαμβάνει μια αναδρομή της ρετρό μουσικής μπλεγμένη με την παγκόσμια τζαζ (Fly me to the moon, Summer time, Rien de rien) και πιο σύγχρονα τραγούδια των Σταμάτη Κραουνάκη, Γιώργου Χατζηνάσιου και άλλων.

 

Παράλληλα, παρουσιάζει το νέο της τραγούδι "Τσάρλεστον" αλλά και τα υπόλοιπα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας που αγκάλιασε το κοινό, όπως η «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και το «Μια φορά αγαπάμε» των Αντώνη και του Δημήτρη Παπαβομβολάκη, το «Ρομάντζο» σε στίχους και μουσική της Πέννυς Μπαλτατζή, το δικό της τρυφερό βαλς
"
Χαμογέλα μου λίγο" καθώς και την ξεχωριστή επανεκτέλεση του τραγουδιού «Μη μου πεις τίποτα» των Κώστα Πρετεντέρη και Μίμη Πλέσσα, που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια με τη συγκατάθεση και «ευχή» του μεγάλου μας συνθέτη.

 

 

Τετάρτη 5 Ιουνίου

49 - All Day Cafe & Wine Bar

Ξενοκράτους 49, Κολωνάκι, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.00

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2107257417

---------------------------------

Ακούστε τη δισκογραφία της Ζανέλ
στο κανάλι της
Music Row Showcase
Νεότερη Παλαιότερη