Η "Γιορτή" της Παρασκευής Δουρουκλάκη


Η τραγουδοποιός Παρασκευή Δουρουκλάκη μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Γιορτή».  Η «Γιορτή» είναι ένα τραγούδι που αν και προέκυψε μέσα σε πολύ σκοτάδι, στην πορεία εξελίχθηκε πιο αισιόδοξα και πιο φωτεινά! Το θέμα της είναι η ανάγκη να αφήσουμε πίσω τον εαυτό μας και τη ζωή που ζούμε. Η συντροφιά που υπάρχει παντού κι ας μη τη βλέπουμε, ο αόρατος φίλος μας που πάντα είναι εδώ με τη φωτιά του φωτός της αλλαγής και τη γαλήνη. Ο άλλος μας εαυτός. Μια «Γιορτή» για τη φιλία και τη μοναξιά. 

 

Η ενορχήστρωση, η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Βασίλη Ντοκάκη. Η ιδέα και η γραφιστική επιμέλεια του εξωφύλλου είναι της Βασιλικής Δουρουκλάκη. Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ του βίντεο κλιπ υπογράφει ο Σπύρος Μαλτέζος.


Ακούστε το τραγούδι και δείτε το video clip στο YouTube ΕΔΩ

 

 

 

Λίγα λόγια για την Παρασκευή Δουρουκλάκη 

 

 

Η Παρασκευή Δουρουκλάκη είναι ηθοποιός και απόφοιτος της Νομικής Σχολής και του Νέου Ελληνικού Θεάτρου. Από 5 χρόνων μουρμουράει αυθόρμητους στίχους και μελωδίες. Από τότε και ως το λύκειο σπούδασε κλασικό πιάνο. 

Τα πρώτα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει είναι τα Μαγεμένα Νερά σε δικούς της στίχους και μουσική δικής της και του Γιώργου Διγενή  και η διασκευή του κλασικού τραγουδιού Δίψασα στην πόρτα σου των Σταύρου Κουγιουμτζή και Μάνου Ελευθερίου. Έχει γράψει στίχους για την «Planeta» της Nalyssa Green και έχει ερμηνεύσει τη «Σωτηρία της ψυχής» του Bengoa. Συνεργάζεται με την εταιρεία του Σπύρου Παρασκευάκου "papia music", με τον οποίο συμπράττει και στη σκηνή παρουσιάζοντας τα τραγούδια της.  

Νεότερη Παλαιότερη